Online maanprogramma

In deze tijd waarin we door het Corona virus zoveel mogelijk thuisblijven en aan social distancing doen, ligt de uitnodiging om naar binnen te keren en een reis in jezelf te maken. Het kan een uitdaging zijn om in alle chaos om je heen, ontspannen en verbonden in de rust met jezelf te blijven. Om je te begeleiden op deze reis heb ik een mooi programma van vier weken ontwikkeld. Van nieuwe maan tot nieuwe maan (van 23 april 2020 tot 22 mei 2020).

Tijdens dit online programma stuur ik je op de vrijdagen en maandagen geluidsopnamen door met oefeningen, visualisaties, sprookjes en klankheling die je in alle rust op een door jou gekozen moment kunt doen. Je krijgt het volgende toegestuurd:

- Iedere vrijdag afgewisseld een ademhalingsoefening (2x) of een ingesproken sprookje met soundhealing (2x). Heerlijk om voor het slapen te doen en ontspannen de dagen af te sluiten. 
- Iedere maandag (4x) een geleide visualisatie die te maken heeft met het jezelf verbinden met je eigen kern en de natuur. Er zal een visualisatie bijzitten om je te verbinden met je eigen levensboom, een visualisatie om te reizen met een totemdier, een visualisatie om je af te stemmen op de natuurlijke cycli, en een visualisatie met een reis langs de elementen.
- Gekoppeld aan het thema van de visualisatie geef ik je daarop aansluitende ideeën voor korte oefeningen, inspiratie en/of aandachtspunten waarmee je de week met focus kunt ervaren.
- Met volle maan ontvang je een uitgewerkte kaartlezing die ingaat op een thema die dan speelt en die te maken heeft met de energie van die maan. Je mag hiervoor ideeën aandragen, dan kies ik uit alle ideeën  één vraag uit voor de kaartlegging (geen persoonlijke thema's, maar overkoepelende die voor iedereen relevant zijn).
- Facultatief: 40% korting op een individuele online coaching sessie in de betreffende maanperiode. Het normale tarief is 60 euro voor een uur, of 80 euro voor anderhalf uur. Bij deelname aan deze maancyclus betaal je slechts 36, respectievelijk 48 euro als je binnen de maanperiode een individuele online sessie boekt.

Praktische informatie

Looptijd online programma: Van nieuwe maan op 23 april 2020 tot nieuwe maan op 22 mei 2020.
Dagen waarop je iets ontvangt: bij de start op 23 april, iedere vrijdag, iedere maandag, bij volle maan op 7 mei 2020.
Kosten: 12,50 euro
Gratis kennismaken: Ben je geïnteresseerd en wil je eerst gratis kennismaken?
Stuur me dan een mailtje en dan ontvang voor 18 april gratis een geluidsopname met een geleide meditatie/visualisatie, en een uitgewerkte kaartlegging van de volle maan op 8 april. Daarnaast kun je nu al hier een uitgebreide en uitgewerkte kaartlegging vinden die ingaat op de vraag 'Wat is de dieperliggende betekenis van het Coronavirus voor de mensheid?'.
Aanmelden: Stuur een mail naar info@feminabulous.com en vermeld daarbij dat je je aanmeldt voor het online maanprogramma, startdatum 23 april 2020. Ik stuur je dan een bevestiging met een link voor betaling. Tijdens het maanprogramma ontvang je alle informatie op hetzelfde mailadres als waar je je mee aanmeldt.