Reiki, Sound & Energy Healing

Met een kop thee bespreken we eerst kort waar je precies voor komt. Daarna ga je ontspannen liggen op een matras op de grond (zonder schoenen en met kleding aan). Dan geef ik je een Sound & Energy Healing waarbij ik een combinatie inzet van reiki door middel van handoplegging en de helende werking van klank. Ik gebruik hierbij onder andere mijn stem en verschillende instrumenten, zoals kochi gong, klankschaal en drum. Daarnaast maak ik intuïtief gebruik van orgonite piramides en edelstenen ter ondersteuning van de healing. Deze plaats ik bijvoorbeeld op een bepaald lichaamsdeel of bij je voeten of hoofd. Na afloop van de behandeling nemen we een moment om de ervaringen tijdens de behandeling door te nemen.

Reiki betekent in het Japans 'universele levensenergie'. Door middel van handoplegging wordt deze levensenergie geconcentreerd doorgegeven. Reiki zorgt voor een betere doorstroming van de energie waardoor vastgezette blokkades los kunnen komen en er een nieuwe balans kan ontstaan op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak. Ik werk al bijna 20 jaar met reiki. Mijn ervaring is dat het combineren van reiki met klank een zeer helende uitwerking heeft.

Klank bestaat uit trillingen welke diep in je lichaam doorwerken. Je lichaam bestaat voor zo'n 70% uit water. Als je een steentje in het water gooit, ontstaan er rimpelingen die zich over het water uitspreiden. Zo ongeveer werken klanken en trillingen ook door in je lijf. Je lichaamscellen resoneren mee op de trillingen die een weg zoeken door het water van je lichaam. Hierdoor kunnen vastgezette emoties en spanningen op een zachte manier in beweging worden gebracht waardoor je energie beter kan doorstromen en er ontspanning, rust en balans ontstaat in je lichaam. 

Tarieven

Een individuele sessie van 1 uur kost 50 euro.
Een individuele sessie van 1,5 uur kost 65 euro.

Een strippenkaart (welke drie maanden geldig is) is ook mogelijk.
Een kaart met drie strippen van 1 uur kost 130 euro.
Een kaart met drie strippen van 1,5 uur kost 170 euro.

Het wijzigen of afzeggen van een sessie kan tot 48 uur van te voren (schriftelijk per mail of sms-bericht, vermeld hierbij je naam en datum van de afspraak). Bij niet of te laat afzeggen breng ik  de gereserveerde tijd in rekening. 

Contactgegevens

Rheatanya van den Berg
info@feminabulous.com

+31 6 83 589 569