Women's Soul Coaching

Bij Women's Soul Coaching staan veiligheid en liefdevolle aandacht voorop. Met dit als basis, begeleid ik je door jouw thema's op je pad naar de verbinding met jouw eigen diepste waarheid en wijsheid. Hierbij mag je uitdagende thema’s die je tegenkomt aankijken en helen. Vanuit de ruimte die dan ontstaat kun je met vreugde en vrijheid je leven creëeren en manifesteren. 

Wil jij:

  • Worden wie je bedoeld bent te zijn? 
  • Bewustzijn op je dieperliggende verlangens en drijfveren?
  • Leven vanuit balans, vertrouwen en vreugde?
  • Weten hoe je met je seksuele energie (je levensenergie) je eigen leven vorm geeft? 
  • Je op je gemak voelen in je lichaam en meer in verbinding zijn met je yoni, je baarmoeder, je cyclus?


We hebben in ons leven allemaal dingen meegemaakt die pijn veroorzaakt hebben. Door deze pijnlijke ervaringen ontstaan er onbewuste overlevingspatronen en negatieve overtuigingen. Deze maken dat je in de aanpassing terecht komt. Maar hoe je verleden je ook gevormd heeft, je hebt in het 'hier en nu' de mogelijkheid om je verantwoordelijkheid te pakken. Om de keuze te maken hoe je met deze ervaringen omgaat. Om de oude stukken die je niet langer dienen aan te kijken, los te laten en te transmuteren. Wij als vrouwen hebben (bewust of onbewust) een diep innerlijk weten van deze cyclus van leven/dood/leven. Van het loslaten van iets ouds, zodat het kan sterven en in een nieuwe, gezonde en voedende vorm opnieuw geboren kan worden. Zodat je levensenergie weer vrijelijk kan stromen en je je eigen leven in eigendom neemt.

Door een positieve verandering in jezelf te maken, maak je een positieve verandering in de wereld om je heen. Want alles is met elkaar verbonden. In het helen van jezelf, heel je ook het geheel. Door je eigen licht te ontsteken, verlicht de wereld om je heen. Ben jij bereid jouw weg te gaan en je licht te laten stralen?

Wat houdt een sessie in?

Vanuit mijn achtergrond als holistisch therapeut en coach, yoni healer en womb keeper ben ik in staat voor iedere vrouw een uniek afgestemde begeleidingsvorm aan te bieden. Afhankelijk van de vraag maak ik in een sessie onder andere gebruik van diverse coachingstechnieken, regressie- en reïncarnatietherapie, lichaamswerk, systemisch werk, voice dialogue en ademwerk. In de begeleiding neem ik je proces niet uit handen, maar ik help je om je eigen antwoorden te vinden. Want alleen als het inzicht vanuit jezelf komt, klopt het voor jou en kun je een blijvende verandering tot stand brengen en op eigen kracht opnieuw vorm geven aan je leven. 

Tarieven

Het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek van maximaal 1 uur is gratis. Een Women's Soul Coaching consult duurt gemiddeld 1,5 uur en kost 95 euro, en 30 euro per half uur meer/minder (voor particulieren inclusief btw, zakelijk exclusief btw).  

Het wijzigen of afzeggen van een afspraak kan tot 48 uur van te voren (schriftelijk per mail of sms-bericht, vermeld hierbij je naam en datum van de afspraak). Bij niet of te laat afzeggen breng ik  de gereserveerde tijd in rekening. 
Mijn consulten worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Contactgegevens

Rheatanya van den Berg
info@feminabulous.com

+31 6 83 589 569