Wil jij jouw missie leven?

Het vraagt heel wat moed om in eerlijkheid naar jezelf te kijken en om op zoek te gaan naar je eigen pad. Om in verbinding te komen met, en te gaan leven naar je eigen waarheid en je eigen wijsheid. 

We hebben in ons leven allemaal dingen meegemaakt die pijn veroorzaakt hebben. Door deze pijnlijke ervaringen ontstaan er onbewuste overlevingspatronen en negatieve overtuigingen. Deze maken dat je in de aanpassing terecht komt. 
We hebben geleerd te vertrouwen op wat men zegt (ouders, leraren, vrienden), in plaats van te luisteren naar onze eigen intu├»tie en de wijsheid van ons lichaam. We zijn onze waarde buiten onszelf gaan zoeken, verlangend naar erkenning en goedkeuring. En wie we in essentie zijn en waar we voor staan, is zoekgeraakt. Daarnaast hebben we vanuit de patriarchale samenleving geleerd te leven vanuit de (verwrongen geraakte) mannelijke principes, en is de verbinding met de vrouwelijke principes naar de verre achtergrond verdwenen. 

Maar wie ben jij echt en wat wil jij in het leven? Verlang jij er naar te worden wie je bedoeld bent te zijn? Wil jij het Heilige Vrouwelijke in jezelf ontdekken? Wil jij leven vanuit balans, vertrouwen en vreugde? Ben jij benieuwd hoe je met je seksuele energie (je levensenergie) je eigen leven vorm geeft? Wil jij je op je gemak voelen in je lichaam en meer in verbinding zijn met je menstruatiecyclus, je bekken, je yoni?


Als Women's Soul Coach kan ik je vanuit veiligheid en met liefdevolle aandacht door de thema's heen begeleiden die je tegenkomt op je pad naar de verbinding met jouw eigen diepste waarheid en wijsheid.

Contactgegevens

Rheatanya van den Berg
info@feminabulous.com

+31 6 83 589 569