Healy - Frequentietherapie

Wat is Healy?

Healy is een medisch product waarmee je op een eenvoudige manier zelf aan de slag kunt met jouw gezondheid. De Healy brengt doormiddel van frequenties de celspanning weer terug naar een gezonde staat. Dit heeft invloed op jouw gezondheid, balans en welbevinden. Via een app op je smartphone kunnen programma’s naar de Healy worden verzonden, die vervolgens de frequenties via elektroden in je lichaam zenden. De healy biedt ondersteuning bij fysieke-, emotionele en mentale klachten.

Is de Healy iets voor jou?

Uiteraard kun je, geheel vrijblijvend, contact met me opnemen voor meer informatie en het stellen van je vragen. Ik geef je graag zo goed mogelijk advies. Maar de meest eenvoudige manier om antwoord te krijgen op de vraag of de Healy iets voor jou is, is om het te gaan ervaren. Ik bied de mogelijkheid om naar me toe te komen en een algehele meting/scan te doen en daaraan gekoppeld een frequentiebehandeling te ervaren ter ondersteuning en bevordering van je gezondheid. Met de meting scant de Healy jouw frequentieveld en geeft advies waar je op dit moment de meeste ondersteuning nodig hebt. Aan de hand daarvan komt er een frequentieprogramma naar voren waar jij op dit moment het meeste baat bij hebt. Kosten van een eerste meting en kennismakingsbehandeling bedragen 25 euro.

 

Kopen Healy

Healy heeft gekozen voor netwerkmarketing. Dat betekent dat je zelf kiest via wie jij de Healy wilt aanschaffen. Deze persoon geeft jouw een link, zodat je via die link bij Healy de bestelling kunt plaatsen. Deze persoon ontvangt een bedrag voor die aankoop en in ruil daarvoor zal deze persoon jou informeren over het gebruik van de Healy en je op weg helpen wanneer je vragen hebt. 

Wil je de Healy aanschaffen, neem dan contact met me op voor een link en meer informatie. Ik adviseer je graag over de verschillende producten en mogelijkheden. 

Waarom breng ik Healy onder de aandacht?

Voor mij staan mijn gezondheid, vitaliteit en balans op nummer één, en ik heb zelf de Healy aangeschaft om mezelf hier een zo goed mogelijke ondersteuning en uitgangspositie in te bieden. Na twee jaar werkzaam te zijn geweest als assistent in een praktijk voor bioresonantie en frequentietherapie, heb ik vaak genoeg met eigen ogen gezien wat deze vorm van ondersteuning voor mensen kan bieden. Ik ben heel blij nu zelf de Healy te hebben om onder andere mijn immuunsysteem krachtig te houden, mijn celmetabolisme te versterken, mijn organen te ondersteunen, en wanneer nodig bij lokale pijn verlichting te bieden of wondgenezing te bevorderen. Ik geloof dat de Healy voor ieder veel moois kan bieden bij het bevorderen van je gezondheid, je welzijn en de processen die je als mens doormaakt.

Interesse?

Ben jij (zakelijk) geïnteresseerd in de Healy, dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen.