Joyful existence

Orgonite - Cheops piramide

Deze prachtige piramide heb ik gemaakt met de energie van Bastet (uit het kaartendeck ‘Het Godinnenorakel’ van Amy Sophia Marashinsky). Bastet is een Egyptische kattengodin die wordt beschouwd als dochter van de zonnegod Ra. Ze staat voor het leven-gevende, aangename aspect van de zon. Ze is de Godin van vreugde, dans, muziek, spel, warmte, gezondheid en genezing.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De stenen in de piramide zijn: zonnesteen in de top, carneool in het centrum en versteend hout rondom het Sri Yantra symbool.

Zonnesteen is als een zonnetje in huis, hij draagt bij aan een goed humeur en geeft je de nodige dosis optimisme en levensvreugde. De steen leert je te genieten van het leven en zorgt voor een positieve blik op de toekomst. 

Carneool is een opbeurende steen en geeft je meer zelfvertrouwen en standvastigheid. De steen trekt succes aan en stimuleert het vermogen om snel en pragmatisch problemen op te lossen. Daarnaast heeft carneool een positief effect op de onderste chakra’s wat maakt dat je steviger in je basis komt te staan waardoor de levensenergie beter door je heen kan gaan stromen.

Versteend hout kalmeert, zorgt voor een fijne sfeer en een gevoel van welzijn. De steen brengt je het gevoel dat je altijd op de goede plek te zijn en helpt je daarmee je altijd thuis te voelen.

Sri Yantra symboliseert het ontstaan van het Universum en wijst ons de weg naar ons eigen centrum, onze eigen wijsheid. Daarnaast bevat de piramide een laagje ijzerschaafsel, een laag aluminiumschaafsel, koper snippers en vier koperen spiralen om de kracht en energie van de piramide en de stenen te versterken.
⠀⠀⠀⠀⠀

Afmeting

De basis van dit pareltje is 10 x 10 cm en de piramide is ongeveer 7 cm hoog.

Kosten

De piramide 'Joyful existence' kost 60 euro 

(inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Heemstede is ook mogelijk.