Orgonite

Orgonite is een combinatie van edelstenen/ kwartsen, metaal en kunsthars. De edelstenen genereren levensenergie (positieve orgone), welke door de metalen versterkt wordt en naar de omgeving wordt afgegeven. De combinatie van materialen maakt dat stilstaande (negatieve) orgone energie omgezet wordt in stromende (positieve) orgone energie.

Orgonite kan onder andere de volgende werking worden toegeschreven:
- Het zuivert de atmosfeer.
- Het ontgift water en laadt het energetisch op.
- Het vermindert de schadelijke effecten van straling.
- Het trekt positieve energie aan wat resulteert in een prettige sfeer.
- Het biedt rust en bescherming tegen een veelheid aan prikkels.

Dr. Wilhelm Reich is de grondlegger van orgonite. In de jaren 30 van de vorige eeuw startte hij met onderzoek naar orgone en manieren om deze energie te versterken en te bundelen en in te zetten voor genezing. Na Reich hebben Don en Carol Croft zijn werk voortgezet en verder verfijnd. Op internet is ruimschoots informatie te vinden over orgonite en de oorsprong en werking daarvan.

Door mij gemaakte orgonites

Met veel liefde en aandacht maak ik de orgonites (piramides en engelen) met de hand. Hoe ik te werk ga, is dat ik me eerst afstem op degene voor wie ik de piramide ga maken (ongeacht of ik de orgonite in opdracht maak en daarmee weet wie de koper is, of dat ik nog geen idee heb wie de orgonite uiteindelijk zal kopen). Vanuit die afstemming trek ik een kaart uit één van mijn kaartendecks en met de energie van deze kaart ga ik de orgonite maken. Aan de hand van het thema en de energie van de kaart, kies ik de meest passende edelstenen uit. Deze stenen reinig ik, en laad ik op in het licht van de maan en met de energie van de kaart. Vervolgens maak ik de orgonite laagje voor laagje. Aangezien de hars na iedere laag moet uitharden, is het maken van een piramide een proces van een aantal weken, en het maken van een engel een proces van een aantal dagen.

Ik maak tevens orgonites op verzoek, waarbij ik rekening houd met de specifieke wensen, emotionele of psychische thema's die spelen, of lichamelijke klachten waar ondersteuning bij gezocht wordt. Ook kun je eigen voorwerpen geven die ik in een orgonite piramide kan verwerken, zoals een ring of hanger van een ketting, of ik heb bijvoorbeeld voor een koppel een piramide gemaakt met daarin hun trouwringen die niet meer om de vingers pasten.

Daarnaast maak ik orgonite piramides ter nagedachtenis aan een overleden dierbare. Ook hierbij houd ik uiteraard rekening met specifieke wensen. Met aandacht en respect kan ik een persoonlijk voorwerp of een deel van de as in de piramide verwerken van degene die is overgegaan. Voor meer informatie over een orgonite piramide als gedenkvoorwerp, klik dan hier.

Om een orgonite piramide te bestellen kun je contact opnemen via de mail: info@feminabulous.com.

Doordat de orgonites handwerk betreft, kunnen ze kleine imperfecties bevatten. Dit heeft geen invloed op de werking.

Klik hier om alle beschikbare orgonite piramides te zien.
Klik hier om alle beschikbare orgonite engelen te zien (eventueel met bijpassende oplaadschijf, en/of kettinghanger).
Klik hier voor meer informatie over een orgonite ter nagedachtenis aan een overleden dierbare.

Contactgegevens

Rheatanya van den Berg
info@feminabulous.com

+31 6 83 589 569