Orgonite  

Moeder Aarde Engel en/of oplaadschijf

 

Deze prachtige orgonite engel en oplaadschijf zijn gemaakt met de energie van de kaart ‘Moeder Aarde’ (uit het kaartendeck ‘Het Mystieke Sjamanen Orakel’). Gaia, Moeder Aarde, geeft ons alles wat we nodig hebben, onvoorwaardelijk. Haar liefde voor ons is oneindig. Wees dankbaar voor alle zegeningen die ze brengt. Vanuit die dankbaarheid geven we voeding aan onszelf, maar ook aan haar. 

 

De stenen in deze engel zijn: rhyoliet (rode steentjes), mosagaat (donkergroene steentjes), septarie (aarde kleurig), groene opaal (licht groene steen aan rugzijde van de engel). 

 

Rhyoliet is een vulkanisch gesteente die je stevig verankert met Moeder Aarde, en die je vooral ook helemaal neerzet in het hier en nu. Onevenwichtige emoties worden in balans gebracht en het zorgt ervoor dat je sterk in je eigen kracht staat en in evenwicht bent. 

 

Mosagaat werkt aardend en stabiliserend. De zachte en voedende energie van deze steen brengt lichaam, geest en ziel terug naar hun natuurlijke, evenwichtige toestand en brengt stabiliteit en rust op al deze niveaus. De steen versterkt je verbinding met de natuur en de aarde. 

 

Ook septarie is een aardende steen met een sterke connectie met de aarde en de natuur. De steen heeft een zuiverende en kalmerende werking en bevordert eigenwaarde, tolerantie en zorgzaamheid. Het bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, werkt opbeurend en het brengt verstand en gevoel in balans. 

 

Groene opaal heeft een sterke verbinding met deva’s en natuurwezens, en helpt je hiermee contact leggen en te communiceren. De steen geeft een zacht voedend schild waardoor de verbinding met deze natuurwezens vanuit een veilig en beschermend gevoel gelegd worden. De steen brengt rust, harmonie liefde en dankbaarheid, en werkt krachtig en zacht op het hartchakra. 

Naast de stenen bevatten de engel en oplaadschijf aluminium, koper en zilverdraad. Deze metalen versterken de werking van de stenen en de orgonite. De oplaadschijf bevat het symbool van de levensbloem. De levensbloem geldt als één van de krachtigste symbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum, de bron van alle creatie. 


De engel kun je los (of op de oplaadschijf) op een mooie plek in huis of op je slaapkamer neerzetten. Hij ligt ook fijn in de hand om mee te mediteren. Op de oplaadschijf kun je bv een glas water, een sieraad, een krachtvoorwerpen of andere stenen opladen. Als je de engel voor op de oplaadschijf zet, kun je er ook een kaarsje achter branden zodat de vleugels van de engel mooi oplichten. 

Afmeting

Deze orgonite engel is 16 cm hoog.

Kosten

De engel kost 60 euro en de oplaadschijf 25 euro.


Deze bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf, en zijn exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €6,00 (bij ophalen afhaalpunt) of €7,25 (bij thuisbezorging). Ophalen in Heemstede kan ook.


Contactgegevens

Rheatanya van den Berg
info@feminabulous.com

+31 6 83 589 569