Blessings of the Inner Child

Orgonite - Cheops piramide

Deze krachtige schoonheid is gemaakt met de energie van zuiverheid (kaart ‘geestespad van het noorden’ uit het kaartendeck ‘De kracht van het Wiel’ van Linda Ewashina). De piramide richt zich op de zuiverheid, onschuld en vrijheid. Eigenschappen van het vrije kind waar ons innerlijk kind vaak naar verlangt. Herstel je onschuld en omhels de eenvoudige staat van blijdschap, die je natuurlijke geboorterecht is.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De stenen in deze piramide zijn: seleniet in de top, een rozenkwarts in het centrum, daar onder vier unakiet, en in de basis van de piramide een bergkristal en vier rhodochrosiet.

Rozenkwarts en rhodochrosiet werken beiden op het hart, om pure liefde en de onschuld en zuiverheid die hierin aanwezig zijn te laten stromen.

Unakiet is bij uitstek de steen voor het innerlijk kind. Het kan helpen om een plekje te geven aan de dingen in je jeugd die niet prettig waren, zodat je vrij wordt om in de kinderlijke onschuld en blijdschap te komen.

Seleniet bevordert rust, balans en vrede in jezelf. Tevens reinigt seleniet andere stenen en laadt deze op in hun energie. Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Naast de stenen bevat de piramide het Merkaba symbool uit de heilige geometrie. De Merkaba is een geometrische reeks patronen die het lichaam omgeven, ook wel het lichtvoertuig genoemd dat ons als mensen omhult en kan geactiveerd worden. Het vormt de verbinding tussen verstand, lichaam en ziel in een speciale geometrische verhouding.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Daarnaast bevat de piramide koper (snippers in de top en om de bergkristal), en een laag aluminium. Deze metalen helpen om de kracht en energie van de piramide en de stenen te versterken.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Afmeting

Deze piramide vol zachte kracht heeft een basis van 10 x 10 cm en is ongeveer 7 cm hoog.

Kosten

Deze piramide 'Blessings of the Inner Child' kost 60 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Heemstede is ook mogelijk. 

Contactgegevens

Rheatanya van den Berg
info@feminabulous.com

+31 6 83 589 569