Peace & Harmony 

Orgonite - Nubische piramide

Deze piramide bevordert rust en harmonie. De stenen in deze piramide zijn: bergkristal, kyaniet, amethist, calciet en seleniet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bergkristal (in de top, omwikkeld met koperdraad) is een steen met enorme geneeskracht en het versterkt de kracht van alle andere stenen in de piramide.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kyaniet is een spirituele steen met een evenwichtige werking. De steen werkt kalmerend, brengt innerlijke rust en helpt blokkades te doorbreken.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en creëert een harmonische sfeer.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Calciet verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Seleniet (in basis van de piramide, omwikkeld met koperdraad) is een hele spirituele steen met een krachtig reinigende en opladende werking (ook voor de andere stenen in de piramide). Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Naast de stenen bevat de piramide een laagje aluminiumschaafsel in de top, en de schelp in de piramide is gevuld met kopersnippers en aluminiumschaafsel. Deze metalen versterken de kracht en energie van de piramide en de stenen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Afmeting

De basis van deze heerlijk rustgevende piramide is 8 x 8 cm en de hoogte is 12 cm.

Kosten

Deze piramide 'Peace & Harmony' kost 65 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €6,00 (bij ophalen afhaalpunt) of €7,25 (bij thuisbezorging). Ophalen in Heemstede kan ook.